Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Ütopya İnci Satır Kimdir ? Resimleri Biyografisi Hakkında

Ütopya İnci Satır


Ütopya yarışması inci, ütopya inci satır kimdir, ütopya inci yaşı, ütopya indi boyu, ütopya inci nereli, ütopya inci burcu ve İnci satır hakkında biyografik bilgiler.

Ütopya yarışmasında yarışacak olan yarışmacılardan birisi olan inci satır, farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade ediyor. 24 yaşında olan inci yarışmanın güzel ve genç yarışmacılarından birisi, dışarıda satış elemanı olarak görev yapıyor.  Ütopya yarışmasında nasıl bir performans göstereceğini ise önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Ormanda bir çiftlik kural yok, düzen yok, toplam 110 kamera ve 73 mikrofon ile internet üzerinden ve televizyon ekranından izlenecek olan ütopya yarışması bu sezon ilk defa yayınlanacak Türkiye'de. Ütopya yarışmasının izleyicilerden nasıl tepki alacağını ise önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

İnci satır, ütopya yarışmasında gençliğinin ve güzelliğinin yanında tecrübesi ve bilgisi ile diğer yarışmacılardan daha başarılı olacağını düşünüyor.  İnci'yi satırı takip etmek istiyorsanız internet üzerinden ve haftalık olarak tv 8 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ütopya İnci Satır Kimdir


Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci "bir anda güler, bir anda ağlarım" diyerek ne zaman ne yapacağının kestirilememesi konusunda ip uçları veriyor.

Ütopya İnci  İsim: İnci Satır

Ütopya İnci  Cinsiyet: Kadın

Ütopya İnci  Yaşı: 24

Ütopya İnci  Meslek: Satış Elemanı

Ütopya İnci  Yaşadığı Yer: İstanbul

Ütopya İnci  Medeni Durumu: Bekar

Ütopya İnci  Burcu: Yengeç

Ütopya İnci  Yetenekleri: Satış yapmak, pazarlama

Ütopya İnci Satır Resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder